I denne artikkel skal jeg belyse viktighet av linker.

Hva er link bygging?

Hvorfor er det viktig og ha gode linker tilbake til ditt nettsted?

Hvordan kan jeg få meg gode linker tilbake til mitt nettsted?

Link bygging kan sammenlignes med en stemme som sier til deg «besøk mitt nettsted» Dess flere du har av dem det mer populær er du i Google og andre søke motorenes øyne. Dette er om det er en god back link. Det er mange steder som tilbyr kjøpe linker, det kan være en feil som kan være uopprettelig om du har dem. Google har ett strengt regime på hva de anser som en god kilde på en lenke til ditt nett sted.

Den beste måten er og skrive gode artikler som blir lest og skaper entusiasme. Samt dele artikler på sosiale medier som Twitter, Facebook, LinkedIn for og nevne noen. Være gjeste blogger på en anerkjent side er en veldig god mulighet for og skaffe deg gode linker tilbake.

Artikkel du skriver må være relevant til det den handler om, kan ikke skrive om Sydenturer og legge lenker tilbake til en side som driver med flis legging.

For og være på Google gode side bør du som ett minimum skrive og produsere en relevant artikkel hver 14 dag som ett minimum. En god måte og vise at du er på er og legge den ut på det som tidligere hete Google Min bedrift, nå er den kalt Business Google. Være relevant og oppdatert det er en god ting for og skape blest om eget firma eller nettside.

Så hvor skal jeg anskaffe meg disse tilbake lenkene på en ærlig og god måte?

  1. Du kan skrive artikler selv og bruke masse tid som går med til dette. Finne steder med høy kvalitet og bli godkjent til og legge de ut.
  2. Eller la en med tilganger til disse steder og skrive artikler og følge disse opp for deg. Les mer her om link bygging.

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe om link bygging. Vi hjelper deg i gang med det. Bruk vårt kontakt skjema.